Indisk potatisgryta

4 portioner
30 minuter



Ingredienser

  • 6-8 potatisar
  • 1 gullök
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 msk senapsfrön
  • 3 dl vatten
  • ½ - 1 buljongtärning
  • 1 msk gurkmeja
  • 1 tsk mald koriander
  • salt
  1. Skala och skär potatisen i kuber. Hacka löken.
  2. Fräs senapsfröna i olja (hetta inte för mycket, då poppar de upp och flyger runt omkring, egen erfarenhet)
  3. Lägg i potatis och lök och fräs med i ca 5 min
  4. Lägg i buljongen och kryddorna
  5. Koka under lock i 15-20 minuter (beroende på potatsbitarna. De ska vara riktigt mjuka och gryniga)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback