Halloumismörgåsar

Perfekta som förrätt, eller varför inte tilltugg till en god soppa! Halloumiosten är tummen upp, lite saltig och saftig, med en skojig konsistens.



Ingredienser
(20 minuter, 4 portioner)

  • 3 tomater
  • ½ rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • ½ tsk salt
  • lite peppar
  • 200g halloumi
  • 4 skivor rostbröd
  • 100g rucolasallad
Skölj och gröp ur kärnorna ur tomaten. Hacka tomaterna i små bitar och blanda med hackad lök, olja, vinäger och kryddor. Rosta brödet och stek halloumin. Lägg lite tomatröra på varje rostad smörgås, rucola ovanpå och till sist välstekt halloumi på toppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback