Fudgebrownies med mandel och vitchoklad
Hittills den mest kladdiba, maffiga och smaskiga brownien jag någonsin bakat. Hemligheten är mycket choklad, och en klick grädde eller vaniljglass med avsvalnad brownie blir perfekt efterrätt!

Ingredienser
Smält mörkchokladen i vattenbad. Blanda under tiden allt socker med smöret och vispa i äggen. Rör ner den smälta chokladen, saltet, mjölet och kakaon. Rör ner hackad vitchoklad och mandel. Grädda 35 minuter i 175 grader en form som är ungefär 25x25 cm.

Ingredienser
- 150 g mörkchoklad
- 200 g rumstempererat smör
- 4 dl socker
- 2 msk vaniljsocker
- 4 ägg
- 3/4 tsk salt
- 1.5 dl mjöl
- 4 msk kakao
- 150 g grovt hackad vitchoklad
- en liten påse sötmandel
Smält mörkchokladen i vattenbad. Blanda under tiden allt socker med smöret och vispa i äggen. Rör ner den smälta chokladen, saltet, mjölet och kakaon. Rör ner hackad vitchoklad och mandel. Grädda 35 minuter i 175 grader en form som är ungefär 25x25 cm.
Kommentarer
Trackback