Äpplätt.

Lätt, plätt, äppel. Och chokladsås förstås. Receptet är egenuppfunnet och därmed inte garanterat magknipsfritt



5 portioner

  • 2-4 äpplen (beroende på storlek)
  • Nästan en hel burk philadelphiaost
  • Plättsmet
  • Chokladsås

  1. Riv äpplena grovt med kärnhus och allt.
  2. Vispa äpplena med osten och lägg i kylskåpet
  3. Blanda ihop en plättsmet för 5 stora plättar (säkrast att laga lite för mycket då första plätten brukar skita sej)
  4. Stek plättarna och lägg en stor klick äppelröra mitt på. Vik ihop plättarna.
  5. Servera med egenhändigt gjord lite rinnigare chokladsås. Mycket chokladsås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback