Canneloni med ricotta och pesto
ULTIMATBRA recept!
ca 6 pers
Ingredienser
Lägg ugnen på 225 grader och smörj en form som rymmer rullarna.
Blanda ricottan, skurna tomater och pesto. Fyll rullarna och lägg dem i formen
Bryn 1msk mjöl i lite smör, och häll på mjölken. Koka i 3-5 minuter och krydda. Häll över cannelonina och låt stå i ugnen i 20-25 minuter
ca 6 pers
Ingredienser
- runt 15 cannelonirör (pastarör)
- 500g ricottaost
- 1 burk pesto
- 4 tomater
- 5 dl mjölk (helst röd)
- salt
- citronpeppar
- smör
- mjöl
Lägg ugnen på 225 grader och smörj en form som rymmer rullarna.
Blanda ricottan, skurna tomater och pesto. Fyll rullarna och lägg dem i formen
Bryn 1msk mjöl i lite smör, och häll på mjölken. Koka i 3-5 minuter och krydda. Häll över cannelonina och låt stå i ugnen i 20-25 minuter
Kommentarer
Trackback